ua en ru

Бойовики за добу 14 разів порушили перемир'я, - штаб АТО

Бойовики за добу 14 разів порушили перемир'я, - штаб АТО Фото: українські війскові

В зоні АТО зберігається спокійна обстановка

Бойовики за минулу добу, 5 вересня, 14 разів порушили перемир'я. Про це йдеться в повідомленні Facebook прес-центру антитерористичної операції (АТО).

"Наприкінці вчорашнього дня обстановка уздовж лінії розмежування була спокійною. З 18 годин до опівночі, незаконні збройні формування тричі порушували режим тиші. В основному це були провокаційні і хаотичні обстріл. Так, близько 19 години бойовики вели вогонь з гранатомета по нашому опорного пункту на півдні від Авдіївки. Також в 21:55 злочинці били з гранатомета по українських позиціях в Мар'їнці. А майже в 23 години, ворог зі стрілецької зброї обстрілював наші підрозділи Погоди на артемівському напрямку", - йдеться в повідомленні.

При цьому сьогодні, 6 вересня, з півночі і до 6 ранку, зафіксований один випадок застосування противником зброї: вночі бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї по опорного пункту сил АТО в Луганському.

Наприкінці вчорашньої доби обстановка вздовж лінії розмежування була спокійною. З 18 години і до опівночі, незаконні збр...

Posted by Прес-центр АТО on 5 сентября 2015 г.

Нагадаємо, сили антитерористичної операції (АТО) не відкривають вогонь у відповідь на провокації бойовиків на Донбасі.