ua en ru

Бойовики за добу 49 разів обстріляли позиції сил АТО

Бойовики за добу 49 разів обстріляли позиції сил АТО Фото: у зоні АТО

Проросійські терористи продовжують обстріли украънських військових із забороненої зброї

Як повідомляє "РБК-Україна", Протягом доби бойовики 49 разів відкривали вогонь по позиціях сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, у тому числі й із забороненої мінськими домовленостями зброї. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Донецькому напрямку бойовики 7 разів відкривали вогонь з мінометів у напрямку Авдіївки. Також снарядами калібру 120 та 82 мм українських військових обстріляли поблизу Опитного та Пісків. При цьому бойовики використовували одночасно ще й артилерію калібру 122 міліметри.


Терористи застосовували міномети проти сил АТО і на маріупольському напрямку, а саме в Широкіному, Павлополі, Талаківці та Гнутовому.

На Луганщині незаконні збройні формування обмежилися провокуванням українських військових зі стрілецької зброї, гранатометів та кулеметів великого калібру в районі Трьохізбенки.

Незважаючи на тактику ведення вогню з усіх калібрів одночасно та підвищення інтенсивності обстрілів на окремих ділянках фронту, позиції сил АТО залишилися незмінними.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 31 березня 2016 року: Минулої доби представники самопроголошених ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Wednesday, March 30, 2016

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі 29 березня 2016 року в результаті бойових дій поранення отримали четверо українських військовослужбовців.