ua en ru

Бойовики за добу 28 разів обстріляли позиції сил АТО

Бойовики за добу 28 разів обстріляли позиції сил АТО Фото: АТО на Донбасі

Найбільше епізодів порушення противником режиму "повної тиші" було на Горлівсько-Світлодарській дузі

Впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) було зафіксовано 28 випадків застосування бойовиками зброї проти позицій Збройних сил України (ЗСУ). Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Facebook.

Так, найбільше епізодів порушення противником режиму "повної тиші" було на Горлівсько-Світлодарській дузі та в районі тимчасово окупованого Донецька.

"Зокрема, наші позиції біля Новгородського бойовики ввечері вкотре обстріляли з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів, а також забороненого мінськими домовленостями озброєння танку. По опорному пункту сил АТО, що розташований поруч, загарбники відкривали вогонь з озброєння БМП", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, бойовики неодноразово вдавались до збройних провокацій із застосуванням стрілецької зброї в районі Мар'їнки, Опитного, Авдіївки, Троїцького, Новгородського, Зайцевого та Луганського.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 10 січня 2016 року:Впродовж минулої доби зафіксовано 28 випадків ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 січня 2016 р.

Нагадаємо, вчора, 9 січня, бойовики за добу 15 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО).