ua en ru

Бойовики за добу 20 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі

Бойовики за добу 20 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

Втрат серед українських військових немає

Бойовики за минулу добу, 10 липня, 20 разів відкривали вогонь по позиціям операції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ООС на сторінці в Facebook.

Як повідомляють у прес-центрі, на Луганському, Попаснянському та Свідлодарському напрямках бойовики 3 рази обстріляли позиції українських військових у районі населених пунктів Кримське, Оріхове та Новолуганське.

Також повідомляється, що на Донецькому напрямку ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї турбував захисників Авдіївки та Опитного.

На Маріупольському напрямку бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 14 разів прицільно провокували українських військовослужбовців на вогонь у відповідь.

Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Бойовики за добу 20 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі

За даними розвідки в результаті підриву на вибуховому пристрої один окупант загинув, двоє поранені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі за день, 10 липня, 4 рази обстрілювали позиції українських військових на Маріупольському напрямку.

Окрім того, як повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації, 10 липня на Донбасі загинув український військовий Володимир Лужецький, який родом з Львівської області.