ua en ru

Бойовики стягують танки: ОБСЄ засікла військову техніку окупантів на Донбасі

Бойовики стягують танки: ОБСЄ засікла військову техніку окупантів на Донбасі ФОТО: ОБСЄ засікла військову техніку окупантів на Донбасі (facebook.com/oscesmm)

Окупанти стягують танки та іншу військову техніку на Донбас, порушуючи домовленості про відведення озброєння. Військову техніку бойовиків у непідконтрольних районах Луганської та Донецької області помітили спостерігачі з місії Організації з безпеки й співробітництва в Європі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звіт СММ ОБСЄ за 4 жовтня.

В порушення ліній відведення ОБСЄ зафіксувала 3 танки невстановленого типу. Їх бойовики розмістили на полігоні біля н.п. Новоселівка в Донецькій області.

Крім того, за лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння спостерігачі зафіксували ще 10 танків. Їх помітили на полігоні бойовиків поблизу н.п. Шимшинівка в Луганській області.

Також ОБСЄ відзначає ознаки військової присутності та присутності військового типу в зоні безпеки. В районі н.п. Довге в Луганській області безпілотник ОБСЄ засік 5 броньованих машин, ще одну бойову броньовану машину спостерігачі побачили на полігоні біля н. п. Новоселівка в Донецькій області.