ua en ru

Бойовики зосередили обстріли сил АТО на Маріупольському напрямку, - штаб

Бойовики зосередили обстріли сил АТО на Маріупольському напрямку, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 21 раз обстрілювали сили АТО

Бойовики зосередили обстріли позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Маріупольському напрямку. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"З опівночі і до 18 години російсько-окупаційні війська 21 раз вели вогонь по наших позиціях на всіх напрямках. Найбільше обстрілів, як і раніше зосереджено на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначається, що зі 120 та 82 міліметрових мінометів бойовики обстріляли Широкине та Красногорівку, а з гранатометів, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів - Мар’їнку, Новогригорівці, Новотроїцьке. Крім того, по Новотроїцькому на Красногорівці вогонь вів снайпер.

"На Донецькому напрямку під вогонь гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапила Авдіївка. А на Луганському окупанти з мінометів 120 та 82 міліметрових мінометів обстріляли балку Кошарну, а з гранатометів різних систем - Новоолександрівку, Троїцьке та Кримське", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО Станом на 18.00 1 листопада 2016 року З опівночі і до 18 години російсько-окупаційні в...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу поранено 3 українських військових, загиблих немає.