ua en ru

Бойовики знизили кількість обстрілів сил АТО на Донбасі

Бойовики знизили кількість обстрілів сил АТО на Донбасі Фото: штаб АТО констатує напружену ситуацію на Донбасі

Українських військових за добу обстріляли 44 рази

За минулу добу, 13 березня 2016 року, проросійські бойовики знизили кількість обстрілів сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною, хоча кількість обстрілів у порівнянні з минулою добою зменшилася. Зафіксовано 44 обстрілів позицій ЗСУ.

Бойовики за добу 20 раз обстріляли сили АТО з мінометів, 9 мінометних обстрілів зафіксовано в районі Авдіївки, де бойовики також застосували артилерію калібром 122 мм, випустивши при цьому 18 снарядів.

В районі Світлодарської дуги бойовики обстріляли з мінометів військових під Зайцевим, а в районі Троїцького і Майорська - з великокаліберних кулеметів і гранатометів.

По опорним пунктам АТО сил поблизу Новгородського, Пісків, Опитного і Невельського бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї. Це озброєння застосовувалося по військовим на Маріупольському напрямку в районі Старогнатівки і Новотроїцького, а поблизу Мар'їнки застосовували ще й з зенітну установку.

Крім того, укріплення сил АТО під Новотошківським Луганської області бойовики обстріляли з міномета 82-мм калібру.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 14 березня 2016 року:Обстановка в зоні проведення АТО залишається...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 13 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли село біля Авдіївки з важкої артилерії.