ua en ru

Бойовики сформували 4 "ділянки оборони" в Донецькій області, - ІО

Бойовики сформували 4 "ділянки оборони" в Донецькій області, - ІО Фото: Бойовики на Донбасі

У район Довгого і Раївки прибули "мотострілкові роти російських найманців"

Бойовики сформували 4 "ділянки оборони" в Донецькій області. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Бойовики закінчили перегрупування своїх формувань на ділянці від Київського району Донецька до Майорска. Сформовано 4 "ділянки оборони" російсько-терористичних військ. Відзначається централізоване управління формуваннями противника, зосередженими на даних дільницях", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за даними групи, у район Довгого і Раївки прибуло підсилення - "мотострілецькі роти російських найманців на кожен участок".

"В кожній по 8-10 БТР-80, БТР-80А і 82А, відзначається кілька МТ-ЛБ, в обох ротах всього близько 180 чоловік, основна частина - неслов'янської зовнішності. Фіксується обладнання капонірів, укриттів для техніки і особового складу, організоване бойову охорону, спостережні пости", - зазначили в групі.

Також фіксується активний підвезення палива. Зокрема, протягом доби бойовики отримали не менше 10 паливозаправників і предметів матеріально-технічного постачання.

Оперативные данные группы "Информационное Сопротивление"Российско-террористические войска на Донбассе наращивают интен...

Posted by Dmitry Tymchuk on 30 липня 2015 р.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, бойовики за добу 105 раз обстріляли позиції сил АТО.