ua en ru

Бойовики сьогодні вже 42 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики сьогодні вже 42 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу антитерористичної операції в Facebook.

"За період з 6 до 14 годин сьогоднішнього дня незаконні збройні формування вже 42 рази обстріляли позиції наших військових. Як і раніше, бандформування відкривають вогонь з важкого озброєння", - наголошується в повідомленні.

Районами найбільшого загострення є донецький аеропорт і найближчі до нього населені пункти, а також передній край на дебальцевському напрямку.

В районі донецького аеропорту під обстріл терористів потрапили населені пункти Піски, Авдіївка, Дослідне, Тоненьке, Мар'їнка, Гранітне, а також сам аеропорт. Тут бойовики застосовували міномети, танки, протитанкові керовані ракети і важку артилерію.

На дебальцевському напрямку здійснено 2 бойових зіткнення: поблизу Нікішино та Орлово-Іванівки. Крім того, незаконні збройні формування обстрілювали з важкого озброєння населені пункти Орлово-Іванівка, Рідкодуб, Нікішино, Кам'янка, околиці Ольховатки.

Населені пункти Тоненьке, Гранітне Дослідне, Зоря і Новокалинове були обстріляні бойовиками з РСЗВ БМ-21 "Град".

Нагадаємо, вчора, 12 січня, за даними штабу АТО, бойовики за день 58 раз обстріляли позиції сил АТО.