ua en ru

Бойовики сьогодні здійснили близько 10 збройних провокацій проти сил АТО

Бойовики сьогодні здійснили близько 10 збройних провокацій проти сил АТО Фото: українські військові

Найбільше провокацій було зафіксовано біля Донецька

Бойовики сьогодні, 15 грудня, здійснили близько 10 збройних провокацій проти бійців сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Бойовики російсько-терористичних військ протягом сьогоднішнього дня скоїли близько 10 збройних провокацій проти бійців сил АТО. Найбільше спроб змусити українських воїнів відкрити вогонь у відповідь і порушити мінські домовленості бандити здійснили поблизу тимчасово окупованого Донецька", - йдеться в повідомленні.

Так, бойовики зі стрілецької зброї і гранатометів обстрілювали Авдіївку, Опитне, Піски і Новгородське. В районі Горлівки зі стрілецької зброї було обстріляно Луганське та Зайцево.

"Також сьогодні підзвітні російським властям гібридні бандформування знову використовували заборонені мінськими домовленостями 120-мм міномети. Кілька хв прилетіли з їх боку і розірвалися неподалік від наших позицій в Пісках. Жодна із спроб окупантів спровокувати українських захисників на відкриття вогню успіхом не увінчалося", - відзначили в штабі.

Бойовики російсько-терористичних військ впродовж сьогоднішнього дня здійснили близько 10 збройних провокацій проти бійці...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 15 декабря 2015 г.

Нагадаємо, 14 грудня в Луганській області на вибуховому пристрої підірвався вантажний автомобіль з військовослужбовцями Національної гвардії.