ua en ru

Бойовики сьогодні близько 50 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики сьогодні близько 50 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: українські війскові

Ситуація в зоні АТО стабільно напружена

Бойовики сьогодні, 14 липня, станом на 18:30 біля 50 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО стабільно напружена. З 00:15 окупанти двічі вели обстріл наших позицій в районі н. п. Піски з танків. У Широкіно в 4 ранку працював снайпер. Протягом 14 липня, станом на 18:30, ворог здійснив близько 50 обстрілу позицій сил АТО. З них 19 разів - порушуючи мінські домовленості", - йдеться в повідомленні.

Так, бойовики обстріляли позиції українських військових в районі Новгородського, Досвідченого, Пісок, Луганського, Водяного, Авдіївки.

"З 10:50, протягом години, та з 12:30 поблизу Мар'їнки за нашим військовим працював снайпер. За поточну добу зафіксовано три безпілотника противника. Війська сил АТО надійно утримують оборонні рубежі і готові до будь-якого розвитку подій", - додали в штабі.

Ситуація в районі проведення АТО стабільно напружена. З 00.15 окупанти двічі вели обстріл наших позицій в районі н.п. П...

Posted by Прес-центр АТО on 14 Июль 2015 г.

Нагадаємо, ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі має тенденцію до загострення.