ua en ru

Бойовики 35 разів за день обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики 35 разів за день обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: бійці АТО

Бійці АТО тричі відбивали атаки бойовиків поблизу н. п. Щастя

Бойовики на Донбасі 35 разів за день обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"Протягом поточної доби, 26 липня, українські військові тричі відображали збройні напади російсько-терористичних військ поблизу н. п. Щастя. В 7:55 диверсійно-розвідувальна група противника намагалася проникнути вглиб контрольованої нами території. Ворожа група кількістю до 20 осіб, озброєних вогнепальною зброєю, була викрита. Сталося коротке бойове зіткнення, в результаті якого противник відступив. З 8:20 до 8:30 вороже бандформування знову намагалося проникнути непоміченими", - йдеться в повідомленні.

Однак українським військовим вдалося припинити цю спробу.

"Близько 12 години поблизу н. п. Щастя зав'язався третій бій. Група противника, поливаючи свинцем сили АТО з танка, 82-мм мінометів, стрілецької зброї, протягом трьох годин намагалася вибити наших військових з позицій. Міцно тримаючи оборону і використовуючи лише стрілецьку зброю, захисники показали російсько-терористичним військам, хто на цій землі господар. Ворожа група була змушена відступити", - відзначили в штабі.

Крім того, сьогодні бойовики обстрілювали з танків позиції сил АТО поблизу н. п. Березове, а також в районі н. п. Красногорівка. Поблизу цього н. п. бойовики стріляли і з 122-мм гаубиць. Терористи обстрілювали сили АТО з 120-мм міномета поблизу Мар'їнки.

Бойовики відкривали вогонь по позиціях сил АТО поблизу н. п. Щастя, Дослідне, Красногорівка, Верхнеторецкое, Мар'їнка, а також Широкіно.

"Станом на 18 годин проросійські бандформування 35 разів відкривали вогонь по силам АТО з різних зразків зброї", - підрахували у штабі АТО.

ОПЕРАТИВНЕ ЗВЕДЕННЯ на ВЕЧІР 26 ЛИПНЯ 2015 РОКУПротягом поточної доби, 26 липня, українські військові тричі відражали ...

Posted by Прес-центр АТО on 26 июля 2015 г.

Нагадаємо, в штабі АТО спростували інформацію про відвід батальйонів з позицій.