ua en ru

Бойовики продовжують стягувати бронетехніку в район Донецького аеропорту, - ІС

Бойовики продовжують стягувати бронетехніку в район Донецького аеропорту, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Триває посилення двох тактичних груп бойовиків, які оперують між н.п. Ясинувата і Майорським авторинком

У районі Донецького аеропорту знову спостерігається концентрація бронетехніки російсько-терористичних військ в кількості 20 танків і десятка ББМ, а також здійснюється підвіз боєприпасів. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний опір" (ІС) Дмитра Тимчука в Facebook.

Так, зазначається, що триває посилення двох тактичних груп бойовиків, які оперують між н.п. Ясинувата і Майорським авторинком. В Горлівку прибуло з боку Єнакієве 3 відремонтованих танка і 2 вантажівки з 122-х мм НКРСами для батареї РСЗВ "Град", яка оперує в районі н.п. Каютине.

"У Донецьку на проспекті Шведова помічено переміщення трьох армійських вантажівок з ЗУ-23-2 в супроводі 2 МТЛБ, а північніше н.п. Старомихайлівка пройшла колона з 4-х танків. У районі ДАП-а знову спостерігається концентрація бронетехніки російсько-терористичних військ в кількості 20 танків і десятка ББМ, здійснюється підвіз боєприпасів до них", - додав Тимчук.

За інформацією ІС, бойовики продовжують обстрілювати позиції сил українських військових на Приморському, Луганськом і Донецьком напрямках.

Российско-террористические войска продолжают наращивать интенсивность обстрелов позиций сил АТО и гражданских объектов, ...

Posted by Дмитрий Тымчук on 15 липня 2015 р.

Нагадаємо, згідно з інформацією прес-центру АТО, протягом минулої доби, 15 липня, російсько-терористичні війська близько 90 разів вели обстріли ВСУ.