ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО на Донецькому напрямку, - штаб

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО на Донецькому напрямку, - штаб Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Бойовики за день чотири рази обстріляли позиції українських військових

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики продовжують обстрілювати сили АТО на Донецькому напрямку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Протягом сьогоднішнього дня обстановка в районі проведення АТО не зазнала істотних змін. Противник продовжував поодинокі обстріли наших позицій, в основному, на Донецькому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, бойовики з протитанкового гранатомета і стрілецької зброї обстріляли українські зміцнення поблизу Зайцевого. Також противник застосовував озброєння БМП неподалік Пісків і кулемет біля Майорська.

На Приморському напрямку близько 11:00 бойовики з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь у бік опорних пунктів в околицях Березового. Всього з опівночі противник 4 рази порушив перемир'я. В результаті бойових дій втрат серед українських військових немає.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 5 жовтня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у рай...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі почастішали випадки застосування безпілотників з боку проросійських бойовиків.