ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 17 разів відкривали вогонь по позиціях АТО

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"З початку доби проросійські НЗФ продовжували обстріли позицій сил АТО. 17 разів бойовики відкривали вогонь по наших опорних пунктах, використовуючи при цьому стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на околицях Донецька бойовики обстріляли українські укріплення в Авдіївці, Пісках, Опитному та на шахті Бутівка. Неподалік Мар'їнки працював ворожий снайпер.

"В районі тимчасово окупованої Горлівки з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по наших опорних пунктах в Новгородському, Троїцькому та Верхньоторецькому. З мінометів калібру 82 мм проросійські бойовики обстріляли українські укріплення неподалік Красногорівки", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, повідомляється, що на Маріупольському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по позиціях ЗСУ в Широкіному.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 10 лютого 2016 року:З початку доби проросійські НЗФ продовжувал...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 10 февраля 2016 г.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 9 лютого 2016 року, в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув і не був поранений.