ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї Фото: АТО на Донбасі

З початку доби бойовики 20 разів обстрілювали позиції ЗСУ

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"В районі проведення АТО проросійські незаконні збройні формування продовжують порушувати умови перемир'я на Донбасі. З початку доби вони 20 разів обстрілювали позиції Збройних сил України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з гранатометів різних систем та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по опорних пунктах ЗСУ в Авдіївці, Пісках та на шахті Бутівка.

"Українські позиції неподалік Мар'їнки та Новгородського були обстріляні зі стрілецької зброї. В районі тимчасово окупованої Горлівки з великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь по наших опорних пунктах в Зайцевому, Троїцькому та Новгородському", - повідомляють у штабі АТО.

Як зазначається, зі сторони Старомихайлівки бойовики вели мінометний вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Красногорівки. На Маріупольському напрямку позиції ЗСУ біля Гнутового були обстріляні з мінометів калібру 82 мм.

"По опорному пункту Збройних Сил України неподалік Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, терористи вели вогонь з мінометів калібру 120-мм", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 08 лютого 2016 року:В районі проведення АТО проросійські незако...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 8 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 7 лютого 2016 року, в результаті бойових дій поранений один український військовослужбовець, загиблих немає.