ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО, - штаб

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики збільшили активність обстрілів

Упродовж сьогоднішнього дня, 15 вересня, російсько-терористичні угруповання дещо збільшивши активність, продовжували обстріли позицій сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"На Луганщині близько 3 ночі зі стрілецької зброї окупанти відкрили вогонь по нашому опорному пункту в Кримському. А о 13:10, також зі стрілецької зброї, обстріляли українські позиції неподалік населеного пункту Желобок", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, повідомляється, що в районі Маріуполя, близько 10 години, бойовики з 82-міліметрового міномету били по українських позиціях в Чермалику та з гранатомету по Гнутово.

"На Донецькому напрямку бойовики з 15 години і до 16:30 вели вогонь з гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї по опорному пункту сил АТО в Мар'їнці. А близько 16 години, під ворожий вогонь зі стрілецької зброї потрапили наші підрозділи в Луганському, що на Артемівському напрямку", - зазначають у штабі.

Разом з тим, у штабі повідомляють, що незважаючи на певну активізацію противника, Збройні сили України суворо дотримуються мирних домовленостей та не піддаються на провокації ворога.

Сьогодні 15 вересня, російсько-терористичні угруповання дещо збільшивши активність, продовжували обстріли позицій сил АТ...

Posted by Прес-центр АТО on 15 сентября 2015 г.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики 7 разів порушили перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції (АТО).