ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати з "Градів" сили АТО, - штаб

Бойовики продовжують обстрілювати з "Градів" сили АТО, - штаб Фото: бойовики

У Луганській області диверсійно-розвідувальна група противника невдало намагалася обійти спостережний пункт сил АТО

Бойовики на Донбасі продовжують обстрілювати з "Градів" сили антитерористичної операції (АТО). Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook

"Вже традиційно, найбільш гаряче було поблизу Донецька. З опівночі до 6 ранку, ворог з "Градів" 4 рази вів вогонь по Водяному, тричі по Опитному. Один раз з реактивної артилерії били по Красногорівці. Крім того під вогнем ворожої артилерії калібру 152 міліметри опинилися Троїцьке, Новобахмутовка, Авдіївка, Первомайське.

Також, цілеспрямовано руйнуючи саме мирні оселі, близько 1 ночі, злочинці з "Градів" били по цивільних кварталах в Авдіївці і Опитному.

В районі Маріуполя о 3 і близько 5 ночі, бойовики зі 152-міліметрової артилерії обстріляли наші опорні пункти у Старогнатівці. А о 9.15 та 12.05 артилерія противника била по Новогригорівці. В 15.45 мирні оселі в населеному пункті Бахчевик бойовики обстріляли з "Градів".

На Артемівському напрямку, близько 1 ночі, противник також застосував реактивну артилерію по позиціях сил АТО в селищі Зайцеве. А близько 2 під вогнем 120-міліметрових мінометів опинилося Ленінське", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 14 серпня, ситуація в зоні АТО залишалася напруженою. Ворог, використовуючи заборонене озброєння, продовжував ...

Posted by Прес-центр АТО on 14 августа 2015 г.

Крім того, зазначається, що в Луганській області в районі населеного пункту Сизе диверсійно-розвідувальна група противника невдало намагалася обійти спостережний пункт сил АТО.

Нагадаємо, бойовики з "Граду" обстріляли село під Маріуполем.