ua en ru

Бойовики збільшили кількість обстрілів в зоні АТО, - штаб

Бойовики збільшили кількість обстрілів в зоні АТО, - штаб Фото: бойовики порушують режим тиші в зоні АТО

Всього за минулу добу в зоні АТО зафіксовано 40 ворожих обстрілів

За минулу добу бойовики 40 раз обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень режиму тиші. Бойовики стріляли з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки і Станиці Луганської.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 18 порушень режиму тиші. В районі Мар'їнки, Старогнатівки, Широкіно і Павлополя бойовики вели вогонь із стрілецької зброї і гранатометів. Крім того, по Мар'їнці вів вогонь снайпер, а за Старогнатівкою бойовики відкривали вогонь з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Окупанти вели вогонь з мінометів 82-го і 120 калібру по Зайцево. Також бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї та кулеметів по Верхньоторецьку, Зайцевому та Авдіївці.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 27 вересня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 40 раз...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО на Донбасі 25 вересня 2016 року в результаті бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, проте двоє отримали поранення.