ua en ru

Бойовики підпалили склад боєприпасів в окупованій Горлівці, - розвідка

Бойовики підпалили склад боєприпасів в окупованій Горлівці, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Внаслідок пожежі склад було знищено

Бойовики підпалили склад з боєприпасами у окупованій Горлівці (Донецька область).Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"6 вересня ц.р. внаслідок недбалого виконання службових обов’язків особовим складом варти 3 окремої мотострілецької бригади 1 АК здійснено підпал складу зі зброєю та боєприпасами у н.п.Горлівка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок пожежі склад було знищено. Це дозволило бойовикам незаконно списати зброю і боєприпаси з метою продажу для власного збагачення.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей з 04 по 11 вересня ц.р. Поглиблення бюдж...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі розвідувальна група бойовиків підірвалася на власних мінах. Бойовики намагалися проникнути на територію, контрольовану підрозділами сил АТО. Внаслідок підриву загинули троє військових РФ, ще один отримав поранення.