ua en ru

На Донбасі розвідники бойовиків підірвалися на власних мінах, 3 загиблих, - ГУР

На Донбасі розвідники бойовиків підірвалися на власних мінах, 3 загиблих, - ГУР Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Бойовики намагалися проникнути на територію, контрольовану підрозділами сил АТО

На окупованому Донбасі розвідувальна група бойовиків підірвалася на власних мінах. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"4 вересня ц.р. у результаті неузгоджених дій, на мінно-вибуховому загородженні, встановленому саперами 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК підірвалась розвідувальна група противника під час намагання проникнути на територію, контрольовану підрозділами сил АТО", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок підриву загинули троє військових РФ, ще один отримав поранення.

"Командування 2 АК намагається ввести в оману населення тимчасово окупованої території, звинувачуючи сили АТО у мінуванні території та підпалі сухої трави у районі інциденту, а втрати особового складу пояснює намаганням військовослужбовців загасити пожежу", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей з 04 по 11 вересня ц.р. Поглиблення бюдж...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військові РФ на окупованому Донбасі застрелили місцевого мешканця.