ua en ru

Бойовики планують провокації проти місії ОБСЄ на Донбасі, - штаб АТО

Бойовики планують провокації проти місії ОБСЄ на Донбасі, - штаб АТО Фото: місія ОБСЄ на Донбасі (flickr.com osce_smmu)

Вказані дії націлені на дискредитацію сил АТО

Бойовики планують здійснити провокації проти представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі. Про це з посиланням на інформацію розвідки повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Найближчим часом бойовики планують здійснення чергової провокації під час роботи на окупованих територіях представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вказані дії націлені на дискрелитацію сил АТО.

Зокрема, зазначається, що бойовики планують атакувати безпілотники ОБСЄ на Бахмутському напрямку. При цьому, бойовики "отримали вказівку" враховувати траєкторію польоту БПЛА та розташування українських позицій, аби після ураження безпілотника перекласти відповідальність на сили АТО.

"Розвідці штабу АТО стало відомо, що черговим силам протиповітряної оборони противника, зокрема на Бахмутському напрямку, надано дозвіл на знищення у зонах їхньої відповідальності безпілотних літальних апаратів СММ ОБСЄ", - йдеться у повідомленні.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: Російсько-окупаційні війська продовжують використовувати будь-яку можливість для...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією розвідки АТО, Росія активізувала діяльність в акваторії Азовського моря, що може бути діями у відповідь на затримання українськими прикордонниками російського судна "Норд".