ua en ru

Бойовики ОРДЛО зміцнюють позиції вздовж лінії розмежування, - ІС

Бойовики ОРДЛО зміцнюють позиції вздовж лінії розмежування, - ІС Фото: Дмитро Тимчук (УНІАН)

Бойовики перекидають озброєння і встановлюють нові опорні пункти

На Донбасі бойовики окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) зміцнюють свої позиції вздовж лінії розмежування. Про це у Facebook повідомив координатор групи ІС Дмитро Тимчук.

"Одночасно окупанти на низці дільниць продовжують зміцнювати свої позиції. Так, з побоювань активних дій ВСУ у так званому "Донецькому підчерев'ї" (на ділянці Оленівка - Стила, насамперед проти Докучаєвського вузла оборони окупаційних військ), окупанти на південно-західній околиці Оленівки за допомогою цивільної будівельної техніки (відзначався екскаватор і автокран) обладнують новий ротний опорний пункт з капонирами для техніки і стаціонарними укриттями для особового складу", - розповів Тимчук.

За його словами, командування "2 АК ЛНР" посилено зміцнює позиції на захід і північний схід від населеного пункту Первомайська, зокрема, обладнуються нові опорні пункти, активно ведеться перекидання озброєння та військової техніки.

Крім того, у напрямку до населеного пункту Березівське відзначається поява нових позицій 82-мм мінометів і не менше десятка ББМ (в основному БМП-1). На ділянках поблизу лінії фронту вздовж р. Сіверський Донець у Станично-Луганському районі відзначається поява відразу декількох ДРГ російського спецназу. Також активно ведуть розвідку в напрямку Болотене - ж\д станція Іллєнко, фіксується установка мін.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір» У зоні бойових дій на Донбасі відзначається стійка тенде...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 22 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 22 лютого в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) неподалік від окупованого Докучаєвська (Донецька область) українські військові знищили БМП бойовиків.