ua en ru

Бойовики в окупованому Луганську відмовили місії ОБСЄ в доступі до "гумконвою" РФ

Бойовики в окупованому Луганську відмовили місії ОБСЄ в доступі до "гумконвою" РФ Фото: російський "гумконвой" (36.mchs.gov.ru)

РФ відправила на Донбас черговий "гумконвой" 29 березня

Бойовики в окупованому Луганську відмовили представникам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі у доступі до "гумконвою" Російської Федерації. Про це йдеться в звіті місії за 30 березня 2018 року.

Як зазначається, озброєний чоловік у військовій одязі не пустив спостерігачів до сховища, куди заїхали автомобілі з "гумдопомогою".

"В місті Луганськ озброєний чоловік у військовій одязі відмовив СММ в доступі до сховища, куди увійшов конвой, позначений як гуманітарна допомога з Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 29 березня 2018 року Російська Федерація направила на окупований Донбас черговий, 75-й, так званий "гуманітарний конвой".

"У складі колони понад 40 одиниць техніки, які доставлять жителям Донбасу понад 400 тонн гуманітарних вантажів, у складі яких - дитячі продуктові набори, навчальна література і предмети першої необхідності", - повідомляли в російському МНС.