ua en ru

Бойовики вкотре зірвали розведення сил у Станиці Луганській, - СЦКК

Бойовики вкотре зірвали розведення сил у Станиці Луганській, - СЦКК Фото: АТО на Донбасі (twitter.comDubovoySlavyans)

Розведення сил у Станиці Луганській було заплановане на 20 квітня

Бойовики вкотре зірвали заплановане на 20 квітня 2018 року розведення сил у Станиці Луганській (Луганська область). Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують порушувати режим тиші на ділянці розведення сил і засобів сторін у районі населеного пункту Станиця Луганська. Аби заплановане на 20 квітня розведення сил та засобів не відбулося", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в районі Станиці Луганської бойовики з великокаліберних кулеметів обстріляли позиції українських військ, про що було поінформовано спостерігачів ОБСЄ.

Крім того, наголошується, що в районі Станиці Луганської другий рік поспіль є неможливим розведення сил через систематичне порушення бойовиками мінських домовленостей.

"Підрозділи Збройних сил України готові до відведення сил за умови неухильного виконання ватажками окупаційної адміністрації РФ вимог Рамкового рішення щодо розведення сил і засобів на лінії розмежування", - йдеться у повідомленні.

Окупанти зірвали розведення військ у Станиці Луганській Українська сторона СЦКК інформує, що бойовики...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, розведення сил та засобів у Станиці Луганській, яке мало відбутись 13 квітня, також було зірвано бойовиками.