ua en ru

Бойовики зірвали розведення сил у Станиці Луганській, - штаб

Бойовики зірвали розведення сил у Станиці Луганській, - штаб Фото: ілюстративне фото (Игорь Иванов / facebook)

Бойовики провели провокаційний обстріл позицій ЗСУ

Розведення сил та засобів на Донбасі, яке мало відбутись у п'ятницю, 13 квітня, зірвали бойовики. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

Зазначається, що інформацію про зрив розведення сил передала українська сторона Спільного центру контролю та координації (СЦКК).

"Бойовики російсько-окупаційних військ вчергове зірвали розведення сил і засобів сторін у районі Станиці Луганської, яке попередньо було заплановано на 13 квітня. Так, вчора близько 20:35 на ділянці розведення російсько-окупаційні війська застосували стрілецьку зброю по позиціях Збройних сил України. Про зазначене українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ", - повідомили у штабі.

Українська сторона СЦКК також інформує, що обстріли бойовиками Станиці Луганської проведені саме з метою зриву розведення сил і засобів сторін за будь-яких умов.

"Підрозділи Збройних сил України готові до відведення сил і засобів, за умови дотримання ватажками окупаційної адміністрації РФ вимог мінських домовленостей", - зазначили у штабі ТО.

Російсько-окупаційні війська вчергове зірвали розведення сил у Станиці Луганській Українська сторона СЦКК інформує, що...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 квітня 2018 р.

Нагадаємо, під час засідання тристоронньої контактної групи у Мінську 4 квітня 2018 року було досягнуто домовленості щодо розведення сил та засобів у Станиці Луганській. Щоправда, попередньо було узгоджено дату 10 квітня, згодом домовились про 13 квітня.