ua en ru

Бойовики вкотре зірвали процес розведення сил у Станиці Луганській, - штаб

Бойовики вкотре зірвали процес розведення сил у Станиці Луганській, - штаб Фото: бойовики на Донбасі (facebook.com-abazia)

Сили АТО готові до початку процесу розведення

Бойовики вкотре зірвали процес розведення сил у Станиці Луганській (Луганська область). Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська зірвали процес розведення військ у Станиці Луганській. Вчора близько 19-ї години бойовики російсько-окупаційних військ вкотре порушили режим тиші на ділянці розведення сил і засобів сторін неподалік Станиці Луганської", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики обстріляли українські позиції з великокаліберних кулеметів, обстріл тривав близько 10 хвилин.

Вказаний факт у штабі АТО розцінюють як спробу уникнути виконання вимог Рамкового рішення щодо розведення сил і засобів та відсутність прагнень у ватажків російсько-окупаційної адміністрації до стабілізації ситуації на лінії зіткнення.

Разом з тим, зазначається, що сили АТО готові до початку процесу розведення за умови неухильного виконання окупантами мінських домовленостей.

Російсько-окупаційні війська зірвали процес розведення військ у Станиці Луганській Вчора близько дев’ятнадцятої години...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зоні АТО минулої доби постраждали 11 українських військових.