ua en ru

Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки, пошкоджено 6 будинків

Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки, пошкоджено 6 будинків Фото: наслідки обстрілу Авдіївки

Інформація щодо наслідків обстрілу ще встановлюється

Підтримувані Росією бойовики на Донбасі обстріляли житлові квартали міста Авдіївка Донецької області, внаслідок чого було пошкоджено щонайменше шість приватних житлових будинків. Про це з посиланням на дані Української сторони Спільного центру з координації та контролю на лінії розмежування повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

За даними СЦКК, загострення обстановки спостерігається в районі населеного пункту Авдіївка. Протягом доби противником застосовано дві міни калібру 120 мм, 22 міни калібру 82 мм, а також РПГ та СПГ і всі типи стрілецької зброї, що є грубим порушенням Мінських домовленостей.

"СЦКК було зафіксовано обстріли з боку незаконних збройних формувань окупованих районів Донецької області житлових кварталів населеного пункту Авдіївка. За попередніми даними, пошкоджено 6 житлових будинків по вулиці Тургенєва, 63, 65, 67, 69, 76 і 86а, а в одному з будинків зруйновано дах. Інформація щодо наслідків обстрілу встановлюється", - йдеться в повідомленні.

altaltaltaltaltalt
Фото: обстріл житлових кварталів Авдіївки 17 квітня 2017 року

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку доби, 17 квітня 2017 року, підтримувані Росією бойовики станом на 18:00 загалом здійснили 15 обстрілів позицій сил антитерористичної операції на Донбасі, внаслідок чого було травмовано одного українського військовослужбовця.