ua en ru

Бойовики обстріляли українські позиції в районі шахти "Бутівка" з танку, - штаб

Бойовики обстріляли українські позиції в районі шахти "Бутівка" з танку, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 36 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики обстріляли українські позиції в районі шахти "Бутівка" з танку. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Обстріли позицій сил АТО тривають. Російсько-окупаційні війська з початком доби 36 разів відкривали вогонь, у тому числі з важкого озброєння. Найгарячіше сьогодні було на Донецькому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з мінометів 120 та 82 калібру бойовики обстріляли українські позиції поблизу Луганського, Авдіївки, Опитного, шахти "Бутівка" та в Пісках. Крім того, з гранатометів та кулеметів були обстріляні позиції ЗСУ неподалік населених пунктів Зайцеве та Луганське, а надвечір бойовики вдарили з танку та протитанкових ракетних комплексів по захисниках шахти "Бутівка".

"На Луганському напрямку під вогнем гранатометів та великокаліберних кулеметів опинились позиції поруч Новозванівки та Кримського. На Маріупольському напрямку з крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог обстріляв захисників Водяного, Гнутового та Павлополя. У Миколаївці працював снайпер", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру АТО на 18.00 21 березня 2017 року Обстріли позицій сил АТО тривають. Російсько-окупаційні війська з...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донецькому напрямку бойовики зосередили понад 80% обстрілів.