ua en ru

Бойовики обстріляли Трьохізбенку з гранатометів

Бойовики обстріляли Трьохізбенку з гранатометів Фото: Георгій Тука

Інформація про руйнування та постраждалих не надходила

Бойовики учора, 14 грудня 2015 року, обстріляли Трьохізбенку з протитанкових та автоматичних гранатометів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської обласної державної адміністрації у Facebook.

"Учора, 14 грудня, приблизно о 16:30 бойовики з протитанкових (СПГ-9) та автоматичних гранатометів з боку с. Пришиб (підконтрольне так званій ЛНР) обстріляли околиці селища Трьохізбенка Новоайдарського району. На цей час інформація про руйнування та постраждалих не надходила", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, селище обстріляли після нетривалого затишшя, яке керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука пов'язує із загибеллю керівника "козаків" ЛНР Павла Дрьмова.

"Після нетривалого затишшя, яке, мабуть, було викликане поминками по терористу Дрьомову, терористи знову почали обстріли регіону. Цей хлоп царював деякий час у Сєвєродонецьку, залишивши по собі славу збирача дані на розвиток "казачества" та ґвалтівника. Працівники "ГІАПу", де сиділа банда загиблого ватажка, кажуть, що після того, як терористи дали драпака, сморід у приміщеннях ще довго нагадував про цих "ряжених" бойовиків", - відзначив Тука.

Терористи обстріляли Трьохізбенку Учора, 14 грудня, приблизно о16:30 бойовики з протитанкових (СПГ-9) та автоматични...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 14 декабря 2015 г.

Нагадаємо, 12 грудня 2015 року ЛНР повідомила про загибель ватажка місцевих "козаків" Дрьомова.