ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО із заборонених мінськими угодами мінометів та танків, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО із заборонених мінськими угодами мінометів та танків, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики 11 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики на Донбасі протягом дня, 6 грудня 2017 року, обстрілювали сили антитерористичної операції (АТО) із заборонених мінськими угодами мінометів та танків. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська продовжують вести вогонь по позиціях Збройних сил України, застосовуючи заборонені мінськими домовленостями міномети різних калібрів і танки. Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська 11 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, протягом дня на Луганському напрямку бойовики випустили понад десять 120-мм мін на підступах до Новолуганського. А епіцентр протистояння на Донбасі перемістився на Приазов’я. Зокрема, поблизу Широкіного бойовики обстрілювали сили АТО з мінометів та танку.

Крім того, під мінометний обстріл потрапили українські позиції неподалік Старогнатівки і Водяного, під гранатометний - поблизу Гнутового, з БМП бойовики обстріляли захисників Богданівки. Також на Донецькому напрямку, поблизу Авдіївки, зафіксовано стрільбу з легкого піхотного озброєння.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 6 грудня 2017 року Російсько-окупаційні війська продовжують вести вогон...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за добу загиблих і поранених серед українських військових немає