ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на Луганському напрямку з гранатометів, БТР та зенітних установок

Бойовики обстріляли сили АТО на Луганському напрямку з гранатометів, БТР та зенітних установок Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 29 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Луганському напрямку з гранатометів, бронетранспортерів та зенітних установок. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Загалом, протягом дня бойовики 29 разів обстрілювали сили АТО. Зокрема, 18 обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку, де під обстріли потрапили Павлопіль, Гнутове, Богданівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Широкине, Лебединське, Водяне.

Крім того, в Широкиному, Павлополі та Богданівці працював і снайпер.

"На Луганському напрямку російсько-окупаційний контингент, з використанням гранатометів, озброєння БТР та зенітних установок обстріляв Новозванівку, Новотошківське, Новоолександрівку та Кримське", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Авдіївку та Луганське. Загалом понад 100 мін заборонених мінськими домовленостями калібрів було випущено ворогом по наших позиціях.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 09 листопада 2016 року З опівночі і до 18 години 9 листопада ворожий вог...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу поранено 3 українських військових, загиблих немає.