ua en ru

Бойовики обстріляли Широкине з забороненої мінськими угодами артилерії, - СЦКК

Бойовики обстріляли Широкине з забороненої мінськими угодами артилерії, - СЦКК Фото: українські військові (turchynov.com)

Бойовики застосували артилерію калібру 122 мм

Проросійські бойовики на Донбасі обстріляли Широкине з забороненої мінськими угодами артилерії. Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Як зазначається, сьогодні вранці, 19 вересня, у напрямку Широкине бойовики застосували артилерію калібру 122 мм, заборонену мінськими угодами.

"Вогонь вівся з боку окупованого бойовиками населеного пункту Саханка і тривав з 06.05 до 06.25. При цьому застосовувалась як стрілецька зброя, так і артилерія, заборонена мінськими угодами", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що руйнувань та постраждалих серед мирного населення не зареєстровано. Відстань від місця обстрілу до найближчих українських позицій становить близько 1 км, "що свідчить про навмисне ведення вогню бойовиками збройних формувань РФ у бік цивільного населення".

Бойовики обстріляли Широкине з забороненої мінськими угодами артилерії, - СЦКК
Бойовики обстріляли Широкине з забороненої мінськими угодами артилерії, - СЦКК

Фото: наслідки обстрілу (facebook.com/pressjfo.news)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на Донбасі вчора, 19 вересня, поранення отримав один український військовий.

Зазначимо, за словами президента України Петра Порошенка, на фронті на сході України від початку агресії Росії загинули 2911 українських військових.