ua en ru

Бойовики обстріляли Широкіно і Водяне із заборонених мінометів і артилерії

Бойовики обстріляли Широкіно і Водяне із заборонених мінометів і артилерії Фото: бойовики продовжують обстрілювати позиції ВСУ

Всього на Донеччині зафіксовано 9 порушень режиму тиші

Протягом сьогоднішнього дня, 11 вересня, в зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано 9 ворожих обстрілів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Маріупольському напрямку зафіксовано 5 порушень режиму тиші. Під обстріл із забороненої мінськими угодами артилерії 122-го калібру потрапили позиції українських військових в Широкіно, а з 82-мм мінометів бойовики обстріляли Водяне.

На Донецькому напрямку зафіксовано 4 порушення режиму тиші. Провокаційні обстріли з боку противника велися по позиціях українських захисників в Авдіївці та Луганському з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

Відзначається, що незважаючи на провокаційні дії бойовиків, Збройні сили України неухильно дотримуються мінських угод.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 11 вересня 2016 року Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою. Ст...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 10 вересня 2016 року, внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, проте один боєць отримав поранення.