ua en ru

Бойовики обстріляли Широкіно і Водяне із заборонених мінометів

Бойовики обстріляли Широкіно і Водяне із заборонених мінометів Фото: бойовики продовжують порушувати режим тиші

За добу в зоні АТО на Донеччині зафіксовано 24 ворожих обстрілів

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції бойовики 24 рази обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, 11 випадків зафіксовано на Маріупольському напрямку, 7 - на Донецькому і 6 - Луганському.

На Маріупольському напрямку під ворожий обстріл із 120 мм і 82 мм мінометів потрапили позиції сил АТО в Широкіно, Талаківці і Водяному. Крім того, в Широкіно окупанти застосували артилерію.

На Донецькому напрямку провокаційні обстріли з боку російсько-окупаційних військ відбулися поблизу Авдіївки, Верхньоторецька і Новгородського. При цьому ворог застосовував кулемети, стрілецьку зброю і гранатомети.

На Луганському напрямку бойовики зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів обстріляли Новоолександрівку і Новозванівку. Також позиції українських бійців у Попасній і Новоолександрівці обстріляв снайпер.

У зоні АТО зафіксовано проліт 8 безпілотників.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 9 вересня 2016 року: За минулу добу російсько-окупаційні війська 24 рази ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 вересня 2016 р.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 7 вересня 2016 року, загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.