ua en ru

Бойовики обстріляли промзону Авдіївки з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї

Бойовики обстріляли промзону Авдіївки з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 6 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики сьогодні, 18 вересня 2016 року, протягом дня обстріляли промзону Авдіївки з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у Facebook.

"З опівночі і до 18:00 зафіксовано 6 випадків відкриття вогню по позиціях українських захисників, при цьому важке озброєння російсько-окупаційні війська не застосовували...На Донецькому напрямку найбільше ворожих обстрілів сталося в Авдіївській промзоні. Ворог обстрілював українських захисників, використовуючи гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Маріупольському напрямку противник вдався до збройних провокацій в районі Мар’їнки та Павлопіля, де бойовики вели турбуючий вогонь з кулеметів та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку бойовики застосували далекобійні гвинтівки. Зокрема, в районі Мар’їнки працювали снайперські групи.

"Варто зазначити, що вогонь у відповідь українські захисники не відкривали. Також Збройні сили України неухильно дотримуються мінських угод", - зазначають у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 18 вересня 2016 року З опівночі і до 18.00 зафіксовано 6 випадків відкри...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 17 вересня 2016 року в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув і не був поранений.