ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на трьох напрямках

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на трьох напрямках Фото: сили АТО

Обстріляні позиції сил АТО на Донецькому, Артемівському та Маріупольському напрямках

З ранку до вечора, 5 грудня, проросійські бойовики вели прицільні, так і провокаційні обстріли позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донецькому, Артемівському та Маріупольському напрямках. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"З гранатометів різних типів були обстріляні позиції сил АТО в районі Зайцево, Луганського і Майорска. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріл вівся по Пісках, Мар'їнки, Красногорівці і Новгородському. Зайцево і Опитне обстрілювали з 82-мм мінометів", йдеться в повідомленні.

Крім того, протягом дня бойовики провели прицільні обстріл протитанковими керованими ракетами в районі Гранітного, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Опитне.

5 грудня з 7.40 ранку до 18.00 терористи продовжили вести як прицільні, так і провокаційні обстріли наших позицій на Дон...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 5 грудня 2015 р.

Нагадаємо, за минулу ніч, з 4 на 5 грудня 2015 року, проросійські бойовики 11 разів порушили режим перемир'я в зоні проведення АТО на Донбасі.