ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО біля Павлополя зі 120-мм мінометів, - штаб

Бойовики обстріляли позиції сил АТО біля Павлополя зі 120-мм мінометів, - штаб Фото: мінометний постріл на лінії розмежування (facebook.com/ato.news)

П’ять мін у бік українських позицій окупанти випустили з окупованого Соснівського

Російсько-окупаційні війська цинічно зривають домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції в Facebook.

"Сьогодні близько 19:00 бойовики грубо порушили Мінські домовленості, застосувавши по оборонних укріпленнях сил АТО в районі Павлополя 120-мм міномети. П’ять мін у бік українських позицій окупанти випустили з тимчасово окупованого населеного пункту Соснівське", - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО підкреслили, що такі "віроломні дії російських найманців свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту та небажанні дотримуватися режиму припинення вогню".

Російсько-окупаційні війська цинічно зривають домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час но...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в штабі антитерористичної операції заявили про перший день без порушень режиму припинення вогню на Донбасі.

"Сьогоднішній день в районі проведення АТО, вперше після вступу в силу новорічно-різдвяного перемир'я, пройшов без порушень режиму припинення вогню. Станом на 18:00 уздовж всієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу", - йшлося в повідомленні.