ua en ru

У штабі АТО заявили про перший день без порушень режиму припинення вогню на Донбасі

У штабі АТО заявили про перший день без порушень режиму припинення вогню на Донбасі Фото: ВСУ (УНІАН)

Станом на 18:00 не зафіксовано жодного обстрілу

У штабі антитерористичної операції (АТО) заявили про перший день без порушень режиму припинення вогню на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Сьогоднішній день в районі проведення АТО, вперше після вступу в силу новорічно-різдвяного перемир'я, пройшов без порушень режиму припинення вогню. Станом на 18:00 уздовж всієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, підрозділи Збройних сил України в районі проведення АТО забезпечують виконання всіх заходів з підтримки режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін і строго дотримуються мінських домовленостей.

"Штаб АТО наголошує на необхідності забезпечення миру і спокою в зв'язку з різдвяними та новорічними святами і підтверджує прихильність дотриманню стійкого припинення вогню", - резюмували в прес-центрі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 25 грудня 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко підтвердила дату звільнення заручників.