ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО в Авдіївці з мінометів

Бойовики обстріляли позиції сил АТО в Авдіївці з мінометів Фото: ситуація в зоні АТО

За добу в зоні АТО зафіксовано 20 ворожих обстрілів

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) бойовики 20 раз обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, 8 випадків порушення режиму тиші зафіксовано на Донецькому напрямку, 9 - на Маріупольському і 3 - Луганському.

"На Донецькому напрямку провокаційні обстріли з боку противника велися поблизу Авдіївки, при цьому ворог застосовував 82-мм міномети, гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. А в Верхнеторецком, Луганському - кулемети і стрілецьку зброю. В Новоселівці Другій окупанти застосували гранатомети", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку неспокійно було поблизу Широкіно, де бойовики застосували міномети калібру 82-мм гранатомети і кулемети. Також в районі Мар'їнки і Старогнатівки ворог вів вогонь із стрілецької зброї. Крім того, бойовики стріляли по захисникам Широкіно з БМП, кулеметів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку противник вів вогонь по Новоолександрівці з гранатометів і кулеметів, а по Попасній - зі стрілецької зброї.

Наголошується, що важке озброєння ворог не застосовував.

У штабі АТО додали, що Збройні сили України неухильно дотримуються мінські угоди.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 8 вересня 2016 року: Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою і за...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 вересня 2016 р.

Нагадаємо, в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 6 вересня 2016 року, у результаті бойових дій отримав поранення один український військовослужбовець, загиблих немає.