ua en ru

Бойовики обстріляли селище у "сірій зоні" біля Маріуполя

Бойовики обстріляли селище у "сірій зоні" біля Маріуполя Фото: АТО на Донбасі

Можливі жертви серед місцевих жителів уточнюються

Біля Маріуполя проросійські бойовики сьогодні, 25 грудня 2015 року, обстріляли селище Водяне та намагаються звинуватити у цьому українських захисників. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у Facebook.

"Сьогодні, 25 грудня, близько 12:00 бандити проросійських незаконних збройних формувань обстріляли н. п. Водяне, що розташований у так званій "сірій зоні" неподалік Маріуполя.

Обстріл бандити здійснили із 82-мм мінометів з контрольованої ними частини селища Широкине. Всього на території та околицях Водяного впали та розірвались 5 мін. Можливі жертви серед місцевих жителів уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, таким чином бойовики вкотре знехтували безпекою мирних мешканців та вчергове намагаються звинуватити підрозділи сил АТО у скоєнні цього злочину.

Окрім цього, зазначається, що впродовж останніх трьох днів бандформування російсько-терористичних військ продовжують систематично порушувати будь-які домовленості про мирне врегулювання конфлікту, щоденно вдаються до провокацій проти сил АТО.

Біля Маріуполя проросійські бойовики підступно обстріляли селище Водяне. Намагаються звинуватити у цьому українських зах...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 25 декабря 2015 г.

Нагадаємо, за минулу добу, 24 грудня 2015 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі поранених і загиблих серед українських військовослужбовців немає.