ua en ru

Бойовики обстріляли Мар'їнку з мінометів, БМП і гранатометів

Бойовики обстріляли Мар'їнку з мінометів, БМП і гранатометів Фото: війна на Донбасі

Інформація про постраждалих в результаті обстрілу Мар'їнки уточнюється

У середу ввечері, 26 квітня, бойовики обстріляли українські позиції в районі населеного пункту Мар'їнка. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні ввечері, 26 квітня, під час обстрілу позицій сил АТО в районі населеного пункту Мар'їнка, під вогонь противника потрапили околиці населеного пункту. На даному напрямку підрозділу російсько-окупаційних військ застосовували міномети калібру 82-мм, озброєння БМП і гранатомети", - йдеться в повідомленні.

Про загиблих і постраждалих в результаті обстрілу Мар'їнки поки не відомо, додали в штабі АТО. Також уточнюється інформація про зруйновані будівлі населеного пункту.

Штаб АТО: По Мар'їнці противник застосував міномети, БМП та гранатомети Сьогодні ввечері, 26 квітня, під час обстрілу по...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 квітня 2017 р.

Як повідомлялося раніше, неподалік населеного пункту Троїцьке Донецької обл. загинув військовослужбовець Збройних сил України.

"За попередньою інформацією, в результаті обстрілу позицій однієї з механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку неподалік Троїцького, загинув військовослужбовець Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні штабу АТО.

Нагадаємо, Кабмін виділив гроші на оздоровчий відпочинок 1,5 тис. дітей із зони АТО.