ua en ru

Бойовики обстріляли з "Градів" Щастя Луганської області, зруйновані будинки, - ЛОДА

Бойовики обстріляли з "Градів" Щастя Луганської області, зруйновані будинки, - ЛОДА
Бойовики в ніч на 2 грудня обстріляли з "Градів" Щастя Луганської області, в результаті зруйновані будинки і перебита лінія електропередач.

Бойовики в ніч на 2 грудня обстріляли з "Градів" Щастя Луганської області, в результаті зруйновані будинки і перебита лінія електропередач. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Зруйнований 2-поверховий багатоквартирний будинок. Будівля фактично склалася, є постраждалі під уламками, поки не відомо, зараз на місці працюють рятувальники. Ще в одному будинку - 4-поверховому - знесло дах і вибиті вікна", - повідомив Москаль.

Відзначається, що обстріл велися після опівночі з боку с. Весела Гора з мінометів і систем залпового вогню "Град". Кілька снарядів і мін потрапили прямо в житлові будинки на вул. Дружби, Республіканської і Гагаріна.

Пошкоджено також будівля районної електромережі, перебита 6-киловольтная лінія електропередач, яка подає струм на свердловину. Енергозабезпечення Щастя здійснюється в аварійному режимі. В ОДА заявляють, що якщо протягом 5-6 годин не вдасться усунути пошкодження, вода в системі замерзне. За повідомленням ОДА, нині в Щасті 12 градусів морозу.

Нагадаємо, в Луганській обл. в результаті обстрілу бойовиками пошкоджені житлові та адмінбудівлі.