ua en ru

В Луганській обл. в результаті обстрілу бойовиками пошкоджені житлові та адмінбудівлі, - Москаль

В Луганській обл. в результаті обстрілу бойовиками пошкоджені житлові та адмінбудівлі, - Москаль Джерело фото:EPA
У Луганській області в результаті обстрілу бойовиками пошкоджені житлові та адміністративні будівлі.

У Луганській області в результаті обстрілу бойовиками пошкоджені житлові та адміністративні будівлі. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

Зокрема, під обстрілу з важкої артилерії, мінометів і систем "Град" потрапили Сокільники, Кримське, Донецький, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Тошківка, Новотошківка, Мирна Долина.

"Найскладніша ситуація, як і раніше, залишається у Станиці Луганській. Протягом ночі терористи обстрілювали з "Градів" опорний пункт Збройних сил України на в'їзді в селище в Макарове, крім того, під обстрілу з важкої артилерії і мінометів потрапили вулиці Букаєва, Лебединського та Ломоносова. Тут пошкоджено шість і повністю знищені три житлових будинки, а також кілька господарських будівель. Власники житла виїхали з села, рятуючись від війни, тому ніхто не постраждав. Після півночі бойовики проникли в Станицю і влаштували ближній бій з українськими силовиками. Автоматними чергами пошкоджено декілька адміністративних будівель у центрі, в тому числі розбиті вікна в райдержадміністрації, управлінні пенсійного фонду і Укртелеком. Пошкоджено газопровід по вул. Залізничній, зараз там ведуться відновлювальні роботи", - повідомив Москаль.
За його словами, частина Станиці, а також насалені пункти Вільхове, Болотенне, Малинове і Вільховський дачний масив залишаються без світла. Без електроенергії залишаються і села Калиново-Борщувате і Новоолександрівка Попаснянського району, а без газу - Трьохізбенка (Новоайдарський район) та Чорнухине (Попаснянський район).

Нагадаємо, раніше Москаль повідомляв, що в Трьохізбенці і Чорнухине Луганської області відновили електрику.