ua en ru

Бойовики обстріляли два села у Волноваському районі, пошкоджено підстанцію і гуртожиток

Бойовики обстріляли два села у Волноваському районі, пошкоджено підстанцію і гуртожиток Фото: результати обстрілів у Волноваському районі (https://www.facebook.com/don.gumvs/)

Також в результаті обстрілу пошкоджено 12 будинків

У Волноваському районі Донецької області бойовики обстріляли 2 села, пошкоджено 12 житлових будинків, гуртожиток і підстанцію. Про це повідомляє Головне Управління Національної поліції у Донецькій області в Facebook.

"У селі Ольгінка пошкоджено цілу вулицю - 12 будинків. Обстріл тривав з 2:00 до 4 ранку. Люди всю ніч провели в підвалах. Під вогнем терористів опинилась Центральна вулиця. Тут пошкоджено кожен будинок, стіни, вікна, дахи. В результаті обстрілу пошкоджено підстанцію, 140 будинків залишилися без світла", - зазначають у повідомленні.

Також повідомляється, що вранці бойовики відкрили вогонь по селищу Графське (Комсомольське). Близько 5:00 снаряди потрапили по селищу, пошкоджено гуртожиток, де жили студенти лісового коледжу. Люди не постраждали.

"Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України", - додають в поліції.

Бойовики розстріляли два села у Волноваському районі У селі Ольгинка пошкоджено цілу вулицю - 12 будинків. Обстріл три...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 11 червня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу у зоні АТО загинули двоє українських військових, четверо поранені.