ua en ru

За минулу добу в зоні АТО загинули двоє українських військових, четверо поранені

За минулу добу в зоні АТО загинули двоє українських військових, четверо поранені Фото: український військовий на Донбасі (УНІАН)

Противник 67 разів обстрілював позиції сил АТО

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули двоє українських військових, четверо отримали поранення і травми. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Повідомляється, що минулої доби бойовики відкривали вогонь по підрозділах Збройних Сил України 67 разів. При цьому противник неодноразово застосовував заборонене артилерійське озброєння. В результаті ворожих обстрілів минулої доби загинули двоє військовослужбовців ЗСУ. Четверо військових зазнали поранень та бойових травмувань.

"Приморський напрямок. Тут противник із артилерії калібру 122 мм бив по наших укріпленнях в районі Павлополя та Новогригорівки, а біля Гнутового використовував міномети калібру 120 мм. Там же, а також в районі Новомихайлівки та Красногорівки, бойовики відкривали вогонь з 82-мм мінометів. Окрім того, поблизу Павлополя бандити застосовували протитанкові ракетні комплекси", - відзначають в повідомленні.

На Донецькому напрямку ворожі обстріли майже не припиняються на підступах до Авдіївки. Один з ворожих снарядів влучив у частину міста, де мешкають цивільні, ніхто з місцевих жителів не постраждав. Біля Зайцевого бойовики систематично відкривали вогонь з гранатометів різних модифікацій та озброєння БМП.

Відзначають, що на Луганському напрямку під інтенсивним мінометним вогнем противника опинились позиції, розташовані в районі Кримського, Новотошківського та Катеринівки. Окрім того, біля Новотошківського бандформування вели вогонь з гаубиць калібру 152 мм. Також бойовики обстрілювали позиції поблизу Троїцького, Попасної, Новозванівки та Новоолександрівки.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 12 червня 2017 року У зв'язку з тим, що російсько-...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 червня 2017 р.

Нагадаємо, бойовики з танків обстріляли житлові квартали Авдіївки, є пошкодження.