ua en ru

Бойовики обстріляли Донецьк з метою звинуватити сили АТО в зриві перемир'я, - штаб

Бойовики обстріляли Донецьк з метою звинуватити сили АТО в зриві перемир'я, - штаб

У штабі антитерористичної операції повідомили, що бойовики сьогодні близько 12:00 обстріляли Донецьк, щоб звинуватити сили АТО в зриві режиму припинення вогню. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"За оперативною інформацією, сьогодні, близько 12.00 терористи обстріляли з важкого озброєння м. Донецьк. В результаті обстрілу постраждав мікрорайон Панфиловка, що в Київському районі Донецька. Обстріл вівся з боку Макіївки. Відомо також, що бойовики готують прес-конференцію для російських ЗМІ, з метою звинуватити українську сторону в обстрілі Донецька і порушення з боку сил АТО режиму припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Штаб АТО офіційно заявив, що підрозділи Збройних сил України та інші військові формування, задіяні в АТО, не причетні до обстрілу Донецька.

"Прес-центр штабу АТО вчора повідомляв, що терористи готують провокації, з метою перекладання провини і українських військових, і звинувачення їх у порушенні режиму тиші". Сьогоднішній обстріл терористами Донецька підтвердив цю інформацію", - відзначили в штабі.

Нагадаємо, сьогодні вранці в ДНР заявили про відсутність обстрілу Донецька.