ua en ru

Бойовики обстрілювали сили АТО в районі донецького летовища з гранатометів та кулеметів

Бойовики обстрілювали сили АТО в районі донецького летовища з гранатометів та кулеметів Фото: АТО на Донбасі

З початку доби бойовики 27 разів порушували режим тиші

Бойовики впродовж дня, 31 січня 2016 року, обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) в районі донецького летовища з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Впродовж дня бойовики прокремлівських бандформувань продовжували обстріли позицій Збройних сил України. В районі Донецького летовища ворог обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів українські опорні пункти в Опитному та Пісках", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, по позиціях сил АТО неподалік Новгородського бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем та БМП.

"Найбільш інтенсивний вогонь противник вів по наших укріпленнях в районі Красногорівки. Тут бойовики застосували міномети калібру 82 та 120-мм та великокаліберні кулемети. Обстрілам також піддалися опорні пункти Збройних сил України в Авдіївці, Мар'їнці, Троїцькому та Верхньоторецькому", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом з початку доби бойовики 27 разів порушували режим тиші.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 31 січня 2016 року:Впродовж дня бойовики прокремлівських бандфо...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 31 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у разі продовження обстрілів бойовиками цієї ночі контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) "Зайцеве" і "Мар'їнка", вранці 1 лютого вони не відкриються.