ua en ru

Бойовики вночі обстріляли Дзержинськ, поранено 3 мирних жителя, - Аброськін

Бойовики вночі обстріляли Дзержинськ, поранено 3 мирних жителя, - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін

Знеструмлено 3 шахти, під землею знаходяться 122 шахтаря

Бойовики вночі обстріляли Дзержинськ, в результаті попадання снарядів у житловий сектор три мирних жителя отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це в Facebook повідомляє глава міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Бойовики сьогодні вночі бойовики з використанням артилерії обстріляли Дзержинськ. В результаті попадання снарядів у житловий сектор отримали поранення різного ступеня тяжкості: двоє чоловіків, 1977 року народження та 1978 року народження, жінка 1932 року народження", - написав він.

Сегодня ночью боевики с использованием артиллерии обстреляли Дзержинск.В результате попадания снарядов в жилой сектор ...

Posted by Вячеслав Аброськин on 7 августа 2015 г.

Також Аброськін повідомляє, що в результаті обстрілу місто частково знеструмлене, у тому числі три шахти - Дзержинська, Північна, Торецька.

"Під землею опинилися 216 осіб. Триває підйом на поверхню залишилишившихся 122 шахтарів: шахта Торецька -53, Північна - 69", - повідомляє Аброськін.

Крім того, близько 4 години ранку бойовики обстріляли Авдіївку. Поранених і загиблих немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається напруженою.