ua en ru

Бойовики на Донбасі 33 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Станом на 18:30, бойовики на території Донецької та Луганської областей 33 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції.

Станом на 18:30, бойовики на території Донецької та Луганської областей 33 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

Як повідомляється, террористі 6 разів застосовували артилерію, 20 разів вели вогонь з мінометів, тричі обстрілювали позиції сил АТО з БМ-21 "Град", а також здійснили три обстрілу зі стрілецького озброєння і один раз відкривали вогонь з озброєння танка.

У штабі АТО уточнили, що вогонь вівся по шести основних напрямках: Першотравневого, Луганському, Донецькому, Дебальцевскому, Гранітного, Маріупольському. А саме, по населених пунктах Донецький, Вільхове, Сокільники, Станично-Луганське, Трьохізбенка, Дослідне, Красногорівка, Миколаївка, Авдіївка, Невельское, Мар'їнка, Піски, Дебальцеве, Нова Григорівка, Чорнухине, Міус, Малоорловка, Орлово-Іванівка, Попасна-Первомайськ, Новоласпа, Старогнатовка, Чермалик, Павлопіль.

Крім того, поблизу населеного пункту Щастя з району Весела Гора бойовики обстріляли з "Градів" місцеву ТЕС.

Нагадаємо, сили антитерористичної операції ліквідували снайперську точку в донецькому аеропорту.